Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

25η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραύνος Αγίου Νικολάου - ΑΟ Ατρόμητος Στρογγυλής 0-1 (Φωτογραφίες)

Δυστυχώς αυτογκόλ.
Ένα αυτογκόλ του Καλούδη Ε. (σε μία ανύποπτη φάση στην περιοχή μας όπου δε δεχόμασταν ιδιαίτερη πίεση), περίπου στο 25', έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση στην οποία μπήκαμε διαβασμένοι και δεν απειληθήκαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο(χαρακτιριστικό οι 0 τελικές στο πρώτο μέρος για τον Ατρόμητο των 60+ γκολ). Από την άλλη πλευρά εμείς με στοχευμένες επιθέσεις δημιουργήσαμε 2-3 καλές στιγμές με τον Καλούδη Θ. να πλασάρει ωραία  αλλά ο τερματοφύλακας να διώχνει σε κόρνερ, ξανά με τον Καλούδη Θ. με κεφαλιά να σημαδεύει άουτ και με τον Δημουλή Π. να μην στέλνει την μπάλα στο πλεχτό έπειτα από στημένο. Έτσι η λήξη του ημιχρόνου μας βρήκε με το σκορ στο 0-1.
Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε λίγο πιο δυνατά βγήκαμε ωραία στην αντεπίθεση με τον Καλούδη Θ. να κάνει λάθος επιλογή και να σουτάρει από πλάγια ενώ υπήρχαν παίχτες μέσα στην περιοχή. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του εκμεταλλευόμενος την κούραση που εμφάνισε η ομάδα μας και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με το Γρεκό να μην σκοράρει υπό πολύ ευνοϊκές προϋποθέσεις. Τελευταία ευκαιρία για εμάς με τον Δημουλή Π. κοντά στο 85' να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από την ήττα με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, ο Ατρόμητος όμως έδειξε χαρακτήρα στις λεπτομέρειες και κέρδισε το τρίποντο. Άλλωστε οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.
 

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Κοντζιάλης, Κυπριώτης, Καλούδης Ε., Ρέβης Ν., Βλαχόπουλος Α., Βάγιας(Ρέβης Λ.), Λέσσης, Ρέβης Κ.,Δημουλής Π.,Δημουλής Ν.(Δημουλής Β.), Καλούδης Θ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου