Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

24η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου - ΑΠΣ Αετός Αγίου Αθανασίου 2-1 (Φωτογραφίες)

Κρατάμε μόνο τη νίκη.
Σε μια μέτρια προς κακή εμφάνιση, με αρκετή νευρικότητα και πολλές λάθος επιλογές καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που ίσως δεν αξίζαμε. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε από την αρχή χωρίς όμως να έχουμε σωστές συνεργασίες με αποτέλεσμα να είμαστε προβλέψιμοι και ακίνδυνοι. Παρ' όλα αυτά προηγηθήκαμε περίπου στο 25' ,ίσως με τη μοναδική όμορφη συνεργασία που είχαμε στο πρώτο μέρος, με το Δημουλή Π. να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Δημουλή Β. και αυτός να μην αστοχεί για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα έπειτα από στημένο και τεράστια αδράνεια της άμυνας. Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αν και μπήκαμε κάπως πιο συγκεντρωμένοι απειληθήκαμε νωρίς αλλά ο πολύ καλός Κοτζιάλης είπε όχι με τρομερή επέμβαση στο γάμα σε σουτ των φιλοξενουμένων και αφού η μπάλα είχε κοντράρει σε αμυντικό. Στη συνέχεια πιέσαμε με κάποια στημένα και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με σουτ του Καλούδη Θ. έξω από την περιοχή, στο 70'. Η συνέχεια του αγώνα δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής μας Κώστας Καλούδης μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε : " Το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη και ότι για ακόμη μια φορά παρατάξαμε μια άκρως νεανική ομάδα. Στο τακτικό μέρος δεν ήμασταν καλοί και σε καμία περίπτωση δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι."

Αγωνίστηκαν:(Καλούδης Κ.) Κοντζιάλης, Ρέβης Κ., Καλούδης Ε., Ρέβης Ν., Ρέβης Τ., Βλαχόπουλος Α., Λέσσης, Νικομάνης(Κυπριώτης), Καλούδης Θ., Δημουλής Π.(Βλαχόπουλος Κ.), Δημουλής Β.(Δημουλής Ν.)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου