Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

23η Αγωνιστική: ΑΟ Συναράδων - ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-2 (Φωτογραφίες)

Απόλυτη ισορροπία.
Σε έναν αγώνα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ξανά την κούραση και τις τιμωρίες, οι παίχτες μας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του. Σταθήκαμε καλά στο χώρο και χτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις όπου και σκοράραμε 2 φορές, με μακρινό σουτ του Καλούδη Θ. περίπου στο 5' και με πλασέ του Δημουλή Π. σε τετ α τετ στο 20'. Στο 10' είχε ισοφαρίσει ο ΑΟΣ έπειτα από διπλό λάθος στο κέντρο της άμυνας μας. Στην συνέχεια είχαμε 2 καλές στιγμές για να διευρύνουμε τη διαφορά αλλά τα τελειώματα του Δημουλή Β. από ευνοϊκή θέση(το ένα τετ α τετ) δεν βρήκαν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους είχαν την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου στο 35' με σουτ έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση έκανε ξανά την εμφάνισή της για την ομάδα μας, ευτυχώς όμως δεν μας στοίχισε αφού στις δύο πολύ καλές φάσεις τον γηπεδούχων αντέδρασε σωστά ο τερματοφύλακάς μας και απομάκρυνε τον κίνδυνο στην πρώτη περίπτωση και στη δεύτερη ο επιθετικός πλάσαρε άουτ. Εμείς δημιουργήσαμε 2-3 προϋποθέσεις για γκολ με το Νικομάνη να χάνει το κοντρόλ σε κάθετη πάσα όπου έβγαινε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ και με σουτ του Καλούδη Θ. να καταλήγει κόρνερ έπειτα από επέμβαση του τερματοφύλακα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι: Για άλλο ένα παιχνίδι ο μέσος όρος των παιχτων που αγωνίστηκαν στην αρχική εντεκάδα της ομάδας μας ήταν κάτω των 20 χρόνων.

 
Αγωνίστηκαν:(Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Κ.(Βλαχόπουλος Κ.), Ρέβης Ν., Κυπριώτης, Ρέβης Τ., Βλαχόπουλος Α., Λέσσης, Νικομάνης(Καλούδης Ι.), Καλούδης Θ., Δημουλής Π., Δημουλής Β.(Κοτζιάλης)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου