Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

2η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου - ΑΠΣ Αετός Κουσπάδων 1-1

Δίκαιη ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Αετό





Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς (την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε ρεπό), υπό τις εντολές του νέου προπονητή Κώστα Καλούδη, η ομάδα έδειξε διάθεση και πάθος και έχασε το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας ότι θέλει τη νίκη και ακολουθώντας πιστά το πλάνο που είχε προετοιμάσει ο προπονητής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 10' λεπτό με μακρινό σουτ του Θρασύβουλου Καλούδη. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και χωρίς να απειληθούμε πήγαμε στα αποδυτήρια με υπέρ μας σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προσπάθησε να πιέσει και κατάφερε να δημιουργήσει  δύο καλές στιγμές με το Στούπα να σουτάρει λίγο άουτ και το Σουλάνη να υποχρεώνει τον τερματοφύλακά μας Ρέβη σε μια φανταστική επέμβαση. Στο 70' λεπτό από ένα αντιαθλητικό φάουλ του Σουλάνη προκλήθηκε μεγάλη ένταση που οδήγησε σε 3 αποβολές, 2 για εμάς και 1 για τον Αετό (να σημειωθεί ότι 2 λεπτά νωρίτερα ο Αετός είχε μείνει με 10 παίχτες έπειτα από αποβολή του Κουρτέση Σ. για χτύπημα εκτός φάσης). Έπειτα από το σημείο αυτό, το ματς εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και των αποβολών έχασε το ρυθμό του και μετατράπηκε σε παιχνίδι δύναμης και προσωπικών μονομαχιών, κάτι που οδήγησε τον Αετό στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεσίρη, στο 98' λεπτό .

Προσωπική μας εκτίμηση, όπως και των περισσοτέρων που βρέθηκαν στο γήπεδο, είναι ότι ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί στο 70' λεπτό διότι ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε λίμνη, κάτι που έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.  Ενδεικτικό είναι το βίντεο που ακολουθεί.


Την επόμενη Κυριακή (στις 12:30) ταξιδεύουμε στο Κασσιώπη, όπου θα αντιμετωπίσουμε τους Λύκους. Το πρωτάθλημα με τη νέα μορφή αποκτά πάλι ενδιαφέρον, με εκδρομές σε όλη την Κέρκυρα όπως παλιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου