Τρίτη 19 Απριλίου 2016

28η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγ. Νικολάου - ΑΕ Μέγας Αλέξανδρος 1-3 (Φωτορεπορτάζ)

Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα.
Το ματς ξεκίνησε δυνατά, με τον μικρό Κωνσταντίνο Ρέβη να σημαδεύει το δοκάρι σε τετ-α-τετ μόλις στο 5'. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, με μερικές ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες. Γύρω στο 30', ο τερματοφύλακας μας Φάνης Κοντζιάλης, μετά από αβίαστο λάθος, έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό τους να ανοίξει το σκορ. Ποδόσφαιρο είναι, λάθη γίνονται από όλους. 

Αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, πιέσαμε και στο 38' μετά από κόρνερ, ο Θρασύβουλος Καλούδης, πήρε άδεια από το στρατό για να ισοφαρίσει σε 1-1. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο επιθετικός του Μ. Αλέξανδρου, δέχεται μία χαμηλή σέντρα από δεξιά και μετά από αδράνεια της άμυνας μας πέτυχε ένα εύκολο γκολ, για να πάμε στα αποδυτήρια. 


Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 1-2, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και με ένα χλιαρό σουτ γύρω στο 50' κατάφεραν να ξεφύγουν με 2 γκολ διαφορά. Σ' αυτό το σημείο η ψυχολογία μας κατέρρευσε, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυριαρχία κάνοντας άλλες 2-3 ευκαιρίες, αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 1-3.


Το θετικό στοιχείο είναι ότι έκαναν καλή εμφάνιση οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας, ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Αντώνης, που μαζί με τα υπόλοιπα νέα παιδιά θα μπορέσουν να σχηματίσουν τον κορμό της ομάδας για τις επόμενες χρονιές. Η εικόνα της ομάδας με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, μπορεί να μη φέρνει ακόμη αποτελέσματα και να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά δείχνει τη καλή δουλειά που γίνεται και τα καλά σημάδια για το μέλλον του Κεραυνού.

Ακολουθεί ο αγώνας-έθιμο κάθε χρονιάς, ανάμεσα στους Παλιούς και τους Νέους παίκτες της ομάδας, την Δευτέρα του Πάσχα. Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει εορταστικό κλίμα, δυνατές μονομαχίες, θεαματικές ενέργειες και έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή. Περιμένουμε όλους τους χωριανούς στο γήπεδο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου