Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

27η Αγωνιστική: ΑΟ Ποσειδώνας Βιταλάδων - ΑΠΣ Κεραυνός Αγ. Νικολάου 3-1

Στην προ-τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς, οι Βιταλάδες έδειξαν πως είναι καλύτεροι και δίκαια πήραν τους 3 βαθμούς που τους κρατούν στη δεύτερη θέση.
Στο πρώτο τέταρτο φανήκαμε ανταγωνιστικοί πιέζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου, από κει και πέρα όμως πέσαμε λίγο απότομα και δεχτήκαμε 2 γκολ σε 10 λεπτά. Το σκορ του ημιχρόνου έμεινε στο 2-0, που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν ο Φάνης Κοντζιάλης δεν έκανε αρκετές δύσκολες αποκρούσεις.
Στο δεύτερο μέρος είμασταν καλύτεροι και κυνηγήσαμε την ισοφάριση. Πιέζοντας για μεγάλο διάστημα και δημιουργώντας μερικές κλασικές ευκαιρίες, καταφέραμε να μειώσουμε γύρω στο 80 με το Γιώργο Λέσση. Από κει και πέρα πήραμε κουράγιο και βγήκαμε μπροστά για την ισοφάριση. Όμως όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αφήσαμε πολλούς χώρους, και λίγο πριν το τέλος οι Βιταλάδες το εκμεταλλεύτηκαν και πέτυχαν και τρίτο γκολ, κλειδώνοντας το παιχνίδι.
Απομένει μία αγωνιστική με τον Μέγα-Αλέξανδρο, στο Γήπεδο του Πετριτή, την Κυριακή στις 12:30. Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο, να χαιρετήσουν την προσπάθεια των παιδιών για τη χρονιά που πέρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου