Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

26η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγ. Νικολάου - ΑΠΣ Αετός Κουσπάδων 3-3

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε την Κυριακή, με πολλά γκολ, ανατροπές και αγωνία μέχρι το τέλος.
Η ομάδα των Κουσπάδων ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, και χωρίς κα΄ταφεραν να προηγηθούν κρατώντας το προβάδισμα μέχρι την αρχή του δευτέρου. Εκεί άρχισε το κανονικό παιχνίδι.
Ο Αλέκος Δημουλής ισοφάρισε σε 1-1 λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και σε λίγα λεπτά περάσαμε μπροστά στο σκορ με τον Χρύσανθο Λέσση, κάνοντας το 2-1. Ο ενθουσιασμός δε κράτησε για πολύ, και οι Κουσπάδες ισοφαρίζουν σε 2-2 λίγο αργότερα.
Χωρίς να το βάλουμε κάτω, συνεχίσαμε να πιέζουμε και περάσαμε πάλι μπροστά στο σκορ με τον Νίκο Δημουλή, γιο του Αλέκου. Πάλι όμως το 3-2 έγινε 3-3 σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τις Κουσπάδες να μην τα παρατάνε. Το σκορ θα μπορούσε να αλλάξει πάλι στο τέλος, αν ο Αλέξανδρος Πλασκασοβίτης σημάδευε σωστά. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες ευχαριστημένες.
Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός που έγινε λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όπου πέρασε σαν αλλαγή ο Ιάσωνας Καλούδης. Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του μετά από πολύ καιρό, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά από το πέρασμα του στα αγγλικά γήπεδα για λογαριασμό της Σαουθάμπτον, όπως μας είπε. Θετικό σημάδι, που δείχνει ότι το χωριό έχει παιδιά να στηριχτεί.
Στην προ-τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τις Βιταλάδες, που θέλουν να κρατήσουν τη δεύτερη θέση. Κυριακή 12:30 στη Λευκίμμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου