Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

22η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Π.Α.Ο. Σφακιανάκης 5-1 (Φωτορεπορτάζ)

 Νίκη ψυχολογίας

Απέναντι στη νεανική ομάδα του Σφακιανάκη είχαμε μόνο στόχο τους 3 βαθμούς. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη μετά από καιρό για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Μπορεί να έχουμε πετύχει το στόχο της παραμονής, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις μας δεν μας αντιπροσώπευαν και μας αδικούσαν σαν ομάδα.

Μπήκαμε δυνατά και πιέσαμε τους αντιπάλους ψηλά στο γήπεδο. Γύρω στο 10ο λεπτό και μετά από κόρνερ και γυριστό σουτ του Ρικά, ο παίχτης των φιλοξενούμενων απέκρουσε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή. Ο διαιτητής έδειξε σωστά την κόκκινη κάρτα και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Λαμκάϊ ανοίγοντας το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν και να απειλήσουν και έτσι εμείς βρήκαμε χώρο στην πλάτη της άμυνας. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία με τετ α τετ του Μπρούνο στο δοκάρι, ενώ και ο Σφακιανάκης είχε δύο καλές στιγμές αλλά η τελική προσπάθεια δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι καλύτερα με σκοπό να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πιέσαμε με κάποια κόρνερ και σε ένα από αυτά, που εκτέλεσε ο Βασιλάκης, Ο Χαντάϊ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με ωραίο διαγώνιο σουτ. Συνεχίσαμε να βρίσκουμε χώρους στην επίθεση καθώς το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες. Κάναμε το 3-1 περίπου στο 72’, όταν μετά από σουτ του Χαντάϊ και απόκρουση του τερματοφύλακα, από κοντά ο Θρασύβουλος Καλούδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Με λίγα λεπτά να απομένουν για τη λήξη, ξεκινήσαμε μια επίθεση από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο Λεωνίδα Τσουκιά (που αυτή τη φορά αγωνίστηκε εκτός τέρματος) και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-1. Ο Χαντάϊ όμως δεν είχε σχολάσει, και στο τέλος του αγώνα, μετά από κλέψιμο στο κέντρο, χόρεψε τους αμυντικούς και σκόραρε με πλασέ για το τελικό 5-1.

Αυτή είναι πρώτη φορά που βάζουμε 5 γκολ στην πρώτη κατηγορία. Ήταν μια νίκη που χρειαζόταν τα παιδιά μετά από αρκετά χαμένα αποτελέσματα και τη χρωστούσαν στους φίλους της ομάδας αλλά πρώτα στον εαυτό τους. Άλλωστε οι ίδιοι έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται η ομάδα ανάμεσα στις καλύτερες της Κέρκυρας, και να παραμένει για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Μαράϊ Φ, Λέσσης Μ, Ρέβης Ν, Ρικάς, Δημουλής, Μαράϊ Σ, Βασιλάκης, Καραϊσαρλής, Μηνάς Γ, Χαντάϊ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Καλούδης Θ, Νικομάνης Ε, Τσουκιάς

Σκόρερ: 10' Λαμκάϊ, 48' Χαντάϊ, 72' Καλούδης, 85' Τσουκιάς, 90' Χαντάϊ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου