Κυριακή 21 Απριλίου 2024

26η Αγωνιστική: Α.Ο. Ομόνοια Γαστουρίου - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-2 (Φωτορεπορτάζ)

 Ιδανικό φινάλε

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς αντιμετωπίζαμε την ομάδα της Ομόνοιας στο γήπεδο της ΕΠΣΚ και θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε ιδανικά άλλη μια πετυχημένη σεζόν.

Από την αρχή είχαμε την υπέροχη και κάποια σουτ που δεν κατέληξαν γκολ. Η καλύτερη ευκαιρία μας ήταν με τον Καραϊσαρλή, όταν μετά από καλή προσπάθεια το σουτ του απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας. Καταφέραμε να προηγηθούμε περίπου στο 20ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη, ο Καραϊσαρλής γύρισε την μπάλα και Γιώργος Μηνάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ημίχρονο έληξε με το 0-1 υπέρ μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ωραίο απευθείας φάουλ. Μετά από την ισοφάριση, αντιδράσαμε και επιτεθήκαμε γυρίζοντας την μπάλα. Είχαμε καλές στιγμές με μια κεφαλιά του Βασιλάκη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, και σουτ του Καλησπεράτη και του Μπρούνο. Προς το τέλος, ο Καλησπεράτης ξεκίνησε μια ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έκοψε τη μπάλα στο Μπρούνο και αυτός πέτυχε το δεύτερο μας γκολ που τελικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας με 1-2.

Η χρονιά κλείνει για μας με τον καλύτερο τρόπο. Η σημερινή νίκη ήταν το επιστέγασμα μιας πολύ επιτυχημένης σεζόν, όπου η ομάδα πέτυχε εύκολα τον στόχο της παραμονής της και έπιασε καλή απόδοση. Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες και τον προπονητή που συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια και δίνουμε συγχαρητήρια για την επιτυχία και την προσπάθεια τους!

Και του χρόνου σπίτι μας…

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Τσουκιάς, Δημουλής, Λέσσης Μ, Ρικάς, Νικομάνης Ε, Μαράϊ, Μηνάς Γ, Καλησπεράτης, Καραϊσαρλής, Μηνάς Χ, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Βασιλάκης, Νικομάνης Σ, Καλούδης Θ.

Σκόρερ: 20' Μηνάς Γ, 78' Λαμκάϊ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου