Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

25η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Σ. Θιναλιακός 4-2 (Φωτορεπορτάζ)

Μεγάλη νίκη απέναντι στον περσινό πρωταθλητή!

Στο τελευταίο παιχνίδι μας εντός έδρας (και πιθανόν το τελευταίο στο γήπεδο του Πετριτή ως γηπεδούχοι, αφού όπως όλα δείχνουν από του χρόνου γυρνάμε στη φυσική μας έδρα) αντιμετωπίζαμε τον περυσινό πρωταθλητή Θιναλιακό. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, αλλά απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο οι παίκτες μας βρήκαν ξανά τον εγωισμό τους και το κίνητρο για κάτι θετικό.

Ανοίξαμε το σκορ νωρίς στο 10ο λεπτό με τον Μπρούνο Λαμκάϊ, ενώ λίγο αργότερα ο Θιναλιακός ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Γύρω στο 25’, ο Καλησπεράτης εκτελεί το κόρνερ, ο Καραϊσαρλής κάνει το σουτ στη κίνηση, ο τερματοφύλακας αποκρούει και από κοντά ο Ευγένιος Νικομάνης πετυχαίνει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες συνέχισαν με το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Στο 57’ ο Νικομάνης διπλασίασε τα τέρματα του και κάνει το 3-1 για μας, εκμεταλλευόμενος το ασταθές κόψιμο της άμυνας του Θιναλιακού στη σέντρα του Καραϊσαρλή. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν και δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Καλησπεράτης με προσωπική ενέργεια βγαίνει τετ α τετ και πλασάρει με ψυχραιμία για το τελικό 4-2.

Είχαμε αρκετές καλές φάσεις, και ο αντίπαλος είχε τις δικές του, αλλά δίκαια κερδίσαμε βάσει ευκαιριών. Μπορεί το ματς να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά τέτοιες νίκες απέναντι σε τόσο μεγάλο αντίπαλο είναι σημαντικές για εμάς και προσδίδουν χαρακτήρα στην ομάδα. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στην Ομόνοια για να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης) Μαράϊ Φ, Ρέβης Ν, Χαντάϊ, Λέσσης Μ, Καλησπεράτης, Μαράϊ Σ, Νικομάνης Ε, Καραϊσαρλής, Μηνάς Χ, Βασιλάκης, Λαμκάϊ

Αγωνίστηκαν ακόμα: Ρικάς, Καλούδης

Σκόρερ : 10' Λαμκάϊ, 25' & 57' Νικομάνης Ε, 94' Καλησπεράτης













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου