Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Κύπελλο 2η Αγωνιστική: Α.Ο. Αστέρας Πετριτή - Α.Π.Σ Κεραυνός Αγίου Νικολάου 4-0 (Φωτορεπορτάζ)

 Κατώτεροι των περιστάσεων.


Δεύτερος αγώνας Κυπέλλου. Ματς χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Περισσότερο ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην, ίσως, καλύτερη ομάδα της Κέρκυρας. 

Ότι είχαμε σχεδιάσει όμως δεν βγήκε σε καμία περίπτωση στο γήπεδο. Παρ' ότι στο πρώτο 20λεπτο το ματς ήταν ισορροπημένο, φαινόταν ξεκάθαρα ότι είμασταν αρκετά νωθροί σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας οι οποίοι έπαιζαν με το 100% και έδειξαν ότι θέλουν το παιχνίδι. Αποτέλεσμα ήταν μέσα σε σχεδόν ένα 15λεπτο(από το 22' έως το 35') να δεχτούμε 3 γκολ με κατεβασμένα χέρια.









Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμα ένα τέρμα (4-0), ενώ είχαν ακόμα κάποιες ευκαιρίες για γκολ που σταμάτησαν στον τερματοφύλακά μας Τσουκιά (από τους ελάχιστους που διασώθηκαν).

Το παιχνίδι αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια. Μας δίδαξε ότι για να πετύχουμε κάτι καλό φέτος πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και ότι αν δεν παίζουμε στα όρια των δυνατοτήτων μας, αν όχι να τα ξεπερνάμε, δεν θα μπορούμε να βγάζουμε το καλό μας πρόσωπο. Κανείς δεν θα μας χαριστεί. 


Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Γαστεράτος, Καλούδης, Τάσσης, Ρέβης Τρ., Ρέβης Ν., Μαράι Σ., Βλάσσης, Μαράι Τ., Μηνάς, Χαρβαλιάς, Χαντάι, Αρμενιάκος, Ρέβης Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου