Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Κύπελλο 1η Αγωνιστική: Α.Π.Σ Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ. Θύελλα 3-1 (Φωτορεπορτάζ)

 

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το θεσμό του κυπέλλου. Αντιμετωπίστηκε σαν φιλικό προετοιμασίας καθώς ο αντίπαλος ήταν μικρότερης δυναμικής με προπονημένα πιτσιρίκια που προσπαθούσαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο. Ήταν ευκαιρία για εμάς να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα και πρόσωπα, με στόχο πάντα τη νίκη αφού επρόκειτο για επίσημο αγώνα.

Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά και σχεδόν στο πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν έπειτα από λάθος της άμυνας. Στην συνέχεια πιέσαμε αρκετά, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες κυρίως από τα πλάγια. Το 1-0 έκανε ο Χαρβαλιάς Α. με πλασέ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Ρέβη Τρ. στο 8'. Το 2-0 με κεφαλιά ο Αρμενιάκος μετά από σέντρα του Μηνά, στο 30', και το 3-0 ο Καλούυδης μετά από σέντρα του Δημουλή Ν., στο 40'. Είχαμε ακόμα μερικές καλές στιγμές για γκολ με κυριότερες το σουτ του Μηνά που πέρασε λίγο άουτ και την κεφαλιά του Καλούδη που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε κάπως πιο χαλαρά. Σίγουρα επηρέασε το σκορ, οι αλλαγές αλλά και η αλλαγή σχημάτων και η απόδοση έπεσε. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, δημιουργήσαμε κάποιες απειλητικές καταστάσεις στην εστία του αντιπάλου χωρίς όμως να σκοράρουμε κάποιο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους κατάφεραν να μειώσουν με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ περίπου στο 70'.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Δημουλής Ν., Ρικάς, Τάσσης, Ρέβης Τρ., Γαστεράτος, Βλάσσης, Αρμενιάκος, Μηνάς Χ., Χαρβαλιάς, Καλούδης, Μαράι Τ., Χαντάι, Μπότσης, Δημουλής Ν..

Κρατάμε τη νίκη και την αγωνιστική παρουσία σε κάποια διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι, με σοβαρότητα και όρεξη για να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο δρόμο που ακολουθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου