Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

19η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Γ.Ε. Παλαιοκαστριτών 3-2 (Φωτορεπορτάζ+Στιγμιότυπα)

Με τρομερή ανατροπή!

Συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο του Πετριτή με ανατροπή και πολλά γκολ.

Μπήκαμε με σκοπό να βγάλουμε πολύ ενέργεια και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι. Πράγμα που δεν έγινε, με αποτέλεσμα το ματς να έχει ένα πολύ χαμηλό τέμπο το οποίο ξεκάθαρα ευνοούσε τους φιλοξενούμενους. Είχαμε 2-3 καλές στιγμές με Καλούδη και Μηνά, όχι όμως κάτι αξιοσημείωτο. Ενώ οι φιλοξενούμενοι  επιχείρησαν κάποια σουτ έξω από την περιοχή που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο και όλα έδειχναν πως δύσκολα κάποια ομάδα θα βρει γκολ. Όμως στο 63' η Γ.Ε.Π. εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνά μας και έκανε το 0-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα έγινε το 0-2. Παρά τη μειονεκτική θέση στην οποία βρεθήκαμε, βγάλαμε αμέσως αντίδραση. γίναμε επιθετικοί και μειώσαμε σε 1-2, στο 69', μετά από κάθετη πάσα του Χαντάι και ωραίο πλασέ του Τάσση. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και πιέσαμε για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κάποιους χώρους στην κόντρα αλλά δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις. Στο 75' κάναμε το 2-2 με κεφαλιά του Καλούδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χαντάι. Η Γ.Ε.Π. απάντησε με μακρινό φάουλ που βρήκε την πάνω πλευρά του δοκαριού. Η ψυχολογία του παιχνιδιού όμως είχε αλλάξει για τα καλά. Έτσι στο 85' ο Χαντάι, που είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι μοιράζοντας δύο ασίστ, πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου έφτασε στην περιοχή και πλάσαρε από πλάγια γράφοντας το τελικό 3-2.

Παιχνίδι για γερά νεύρα με πολλές συγκινήσεις. Ήταν ένας αγώνας που δείξαμε χαρακτήρα και πίστη. Ένα μάθημα που μας δίδαξε ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε. Μπράβο σε όλους για την καταπληκτική αυτή προσπάθεια!!

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Δημουλής, Τάσσης, Μίαρης Χ., Ρέβης Τ. Ρέβης Ν., Γαστεράτος, Μηνάς, Χαντάι, Μαράι, Καλούδης, Ρικάς, Μίαρης Α., Ελέζι.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου