Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

18η Αγωνιστική: Α.Ο. Κοντόκαλι - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-4 (Φωτορεπορτάζ+Στιγμιότυπα)

Ανατροπή και διπλό!

Ένα παιχνίδι που στα χαρτιά ήμασταν φαβορί, έπρεπε να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ στο 11' με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε στην εστία (1-0). Αμέσως ανεβάσαμε ρυθμούς, γυρίσαμε καλά την μπάλα και γίναμε πιεστικοί. Απειλήσαμε με κεφαλιές των Τάσση και Καλούδη από στημένα και περίπου στο 30' ισοφαρίσαμε σε 1-1 έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Χαντάι , Μαράι και Μηνά, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε ακόμα δοκάρι του Γαστεράτου με σουτ στην κίνηση και ακόμα ένα σουτ του Τάσση μετά από στημένο που πέρασε άουτ.









Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε το ίδιο δυνατά και προηγηθήκαμε στο σκορ στο 55' με κεφαλιά του Χαντάι έπειτα από κόρνερ του Μίαρη (1-2). Είχαμε ακόμα δύο καλές στιγμές με κεφαλιά του Χαντάι που πέρασε άουτ και σουτ του Μίαρη Α. από την καρδιά της περιοχής που δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με απευθείας φάουλ που απέκρουσε όμως ο Ρέβης σε κόρνερ. Στο 65' έγινε το 1-3 με αυτογκόλ μετά από εκπληκτική ενέργεια του Χαντάι η σέντρα του βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χαντάι και πάλι έπιασε ωραίο σουτ στα όρια της περιοχής και έγραψε το τελικό 1-4.






Άλλη μία σημαντική νίκη για εμάς, κρατάμε το γεγονός ότι ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, παλέψαμε με μυαλό και θέληση και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.
Μπράβο σε όλους!!


Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Δημουλής, Μίαρης Χ., Τάσσης, Μίαρης Α., Γαστεράτος, Ρικάς, Μηνάς, Χαντάι, Μαράι, Καλούδης, Ρέβης Ν., Ρέβης Τ., Ελέζι, Ρέβης Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου