Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Παλιοί - Νέοι 5-5 (Φωτορεπορτάζ)

Χ-αρήκαμε όλοι τη γιορτή!
Πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα του Πάσχα 9/4 ο αγώνας-έθιμο ανάμεσα στους Παλιούς και τους Νέους παίχτες της ομάδας μας. Η συμμετοχή κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα όπως κάθε χρόνο και όλοι χάρηκαν το παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Παλιοί μπήκαν με μεγάλη όρεξη, με σκοπό να συνεχίσουν την παράδοση που τους θέλει νικητές στο τέλος του αγώνα. Έτσι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μηνά Ν.(1-0).

Οι Νέοι ισοφάρισαν με γκολ του Ρικά Σ. (1-1) 10 λεπτά αργότερα. Οι Παλιοί συνέχισαν να είναι ανώτερη και με εμπειρία προηγήθηκαν 4-1 με 2 φοβερά γκολ με σουτ στην κίνηση του Ρέβη Χρήστου (Χρηστάρα!) και ένα πλασέ του Δημουλή Α. Πριν προλάβει όμως να λήξει το ημίχρονο οι Νέοι μείωσαν σε 4-3 αρχικά με σουτ του Χαντάι και έπειτα με τεχνικό πλασέ του Καββαδία Ν.

Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί έπεσαν, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και σε μια ανύποπτη φάση ισοφάρισαν σε 4-4 με το Χαντάι, με τους Παλιούς όμως να διαμαρτύρονται έντονα για off-side. Στο 85' του αγώνα ο Δημουλής Α. έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα για τους Παλιούς (5-4). Και ενώ όλα έδειχναν ότι η παράδοση θα συνεχιστεί, οι Νέοι ισοφάρισαν ξανά το σκορ (5-5) με κυριολεκτικά ένα μπάζερ μπίτερ από τον Δημουλή Χ. στο 97'. 

Οι Παλιοί έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κυρίου Ρέβη Νικόλαου, τόσο για το, τουλάχιστον, ένα γκολ των Νέων που θεωρούν καθαρό off side όσο και για τα λεπτά των καθυστερήσεων που ήταν αδικαιολόγητα. Επίσης ζήτησαν από τους διοργανωτές να φέρουν διαιτησία από το εξωτερικό την επόμενη χρονιά.

Ήταν μια γιορτή για την ομάδα και το χωριό όπου το μόνο που επικρατούσε ήταν τα χαμόγελα και οι επευφημίες. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους και υποσχόμαστε να διοργανώνουμε τη γιορτή αυτή κάθε χρόνο και καλύτερα.

Άρχοντας του αγώνα: Νίκος Ρέβης(Καλιμούκος)

Για τους Παλιούς αγωνίστηκαν: Καλούδης Θ., Ρέβης Ν., Καββαδίας Β., Δημουλής Φ., Καλούδης Ε., Ρέβης Χρ., Μηνάς Χρ., Καλούδης Α., Καλούδης Χρ., Μηνάς Ν., Τάσσης Γ., Ρικάς Ι., Δημουλής Α., Μακρής Η. (Κάτω δεξιά και η μικρή Αγγελική με το Χαράλαμπο)


Για τους Νέους αγωνίστηκαν: Καλούδης Σ., Ρέβης Τρ,. Δημουλής Ν., Ρέβης Κ., Δημουλής Π., Μίαρης Χ., Καββαδίας Ν., Ρικάς Σ., Χαντάι Γ., Μαράι Φ., Μαράι Ζ., Δημουλής Χ., Μηνάς Γ., Ρέβης Ν., Μηνάς Χ., 
Κάτω δεξιά περίλυπος ο Δημουλής Ν.(Φιτίλης) ο οποίος δεν κατάφερε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Νέους αφού σε λίγες ώρες έπρεπε να παρουσιαστεί στη μονάδα που υπηρετεί.
Αγωνίστηκε επίσης ο Βλαχόπουλος Σ.(Μούτσης), ο οποίος δεν είναι στη φωτογραφία αφού για ακόμα μία φορά ήρθε αργοπορημένος στο γήπεδο!!

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου