Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

27η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Ατρόμητος Άφρας - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-1(Φωτορεπορτάζ)

Κάκιστο πρώτο ημίχρονο-το δεύτερο δεν έφτανε.
Η χαλάρωση που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την νίκη επί του Νέου, όπου οι περισσότεροι ένιωσαν πως εκπληρώσαμε το καθήκον μας για φέτος, έκανε εμφατικά την παρουσία της στο γήπεδο του Κοντοκαλίου την περασμένη Κυριακή. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβει αυτό, και στα Σφακερά υπήρξε το ίδιο φαινόμενο αλλά η αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών μας και η τύχη έφεραν το τρίποντο. Χτες που δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και καθόλου τύχη (αφού δεχτήκαμε το πρώτο γκολ με φάουλ από το κέντρο και το δεύτερο με απευθείας κόρνερ), το πληρώσαμε.

Ξεκινήσαμε τον αγώνα νωθρά, χωρίς διάθεση, χωρίς ενέργεια και σίγουρα χωρίς συγκέντρωση που είναι και το πιο σημαντικό. Το αποτέλεσμα ήταν να χάνουμε όλες τις μονομαχίες και να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε τίποτα επιθετικά, όπου οι γηπεδούχοι με σωστή τακτική θωράκισαν την άμυνα τους . Στατιστικό που φανερώνει την κακή επιθετική μας μέρα ήταν ότι στο πρώτο μέρος είχαμε μόλις μία τελική με το φάουλ του Χαντάι να περνάει εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Ατρόμητος έπαιζε σφιχτά πίσω και προσπαθούσε να βγει στην κόντρα χωρίς όμως να γίνει επικίνδυνος. Ευτύχισε όμως να σκοράρει, στο 30' περίπου, με απευθείας φάουλ σχεδόν από το κέντρο, όπου ο αέρας και η κακή εκτίμηση του Ρέβη τον βοήθησαν να προηγηθεί 1-0.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε σαφώς βελτιωμένοι. Γυρίσαμε τη μπάλα και κλείσαμε την Άφρα στο 1/3 του γηπέδου. Πιέσαμε με πολλά στημένα και ισοφαρίσαμε το σκορ 1-1, στο 65', με τον Τάσση(ήταν ο κορυφαίος για εμάς και σε πολλές περιπτώσεις έμοιαζε να παίζει μόνος του απέναντι στον Ατρόμητο) έπειτα από κόρνερ του Χαντάι. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό πιέζοντας και δημιουργώντας προϋποθέσεις. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με το Μίαρη Χ. να πλασάρει στην κίνηση αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Χαντάι, αλλά να στέλνει την μπάλα λίγο ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι. Επόμενη καλή στιγμή με το Ρέβη Κ. να σεντράρει από δεξιά η μπάλα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά με υπερένταση παραχωρεί κόρνερ ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων. Άλλη μια καλή στιγμή, σέντρα από αριστερά βρίσκει τον Μηνά στη μικρή περιοχή που όμως δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ. Η καλύτερη στιγμή για εμάς έγινε στο 83' περίπου, όταν Τάσσης και Δημουλής Ν. συνδυάστηκαν ωραία από αριστερά, η μπάλα πέρασε στον Καλούδη Θ. λίγο έξω από το πέναλτι σε ξεκάθαρη θέση για γκολ, ο οποίος αντί να σκοράρει προτίμησε να δώσει ξανά πάσα και με τον τρόπο αυτό να χαραμίσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας για τη νίκη. Σαν να μην έφτανε αυτό, στιγμές αργότερα σε μία από τις αντεπιθέσεις του Ατρόμητου, κέρδισε κόρνερ και δεχτήκαμε το 2-1,στο 87', με απευθείας εκτέλεση, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άφρας για τη νίκη και για την εμφάνιση. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε την 24η αγωνιστική και ότι εύκολα γκρεμίζεται η πολύ καλή εικόνα που χτίζαμε όλον αυτό τον καιρό. Φυσικά δεν μηδενίζεται η προσπάθεια και όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα με ένα κακό ημίχρονο αλλά επειδή, δυστυχώς ή ευτυχώς, η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει οφείλουμε να διατηρήσουμε την απόδοση της ομάδας στα ίδια υψηλά επίπεδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.)  Ρέβης Ν., Ρέβης Κ., Καλούδης Ε., Κουρτέσης(Δημουλής Ν.), Ρέβης Ν.(Δημουλής Ν.), Μίαρης Χ.,Τάσσης, Μίαρης Α.(Ρικάς), Μηνάς, Χαντάι, Καλούδης Θ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου