Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

25η Αγωνιστική: ΑΣ Ηρακλής Σφακερών - ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου 1-2 (Φωτορεπορτάζ)

 Νίκη παρά τα smack down και την ανοχή!
Στην 25η στροφή του πρωταθλήματος ξέραμε ότι η έξοδος μας στην έδρα της δυνατής ομάδας του Ηρακλή, καθόλου εύκολη δεν θα ήταν. Για αυτό προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι στα όρια του αντιαθλητικού.(Το σχόλιο δεν συμπεριλαμβάνει όλους τους παίχτες του Ηρακλή)

 Στο αγωνιστικό τώρα προσπαθήσαμε να μπούμε από την αρχή στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό μας και μόλις στο 5' ο Χαντάι πάτησε περιοχή από αριστερά έκανε του σουτ στην κλειστή γωνία όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και το γυριστό που επιχείρησε στην επαναφορά έφυγε ψηλά άουτ. Κόντρα όμως στη ροή, λίγο έλειψε να αιφνιδιαστούμε στο 9', αλλά το δυνατό σουτ των γηπεδούχων έξω από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα των Ρέβη(ήταν εξαιρετικός, μαζί με τον Τάσση, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού) που απέκρουσε όσο χρειαζόταν ώστε να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 22' άλλη μια καλή στιγμή για την ομάδα μας, μετά από συνεργασία Τάσση και Δημουλή Ν., ο τελευταίος βρέθηκε ελεύθερος έξω από την περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Και φτάνουμε στο 25' όπου ο Τάσσης πετυχαίνει το γκολ μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Χαντάι από αριστερά, αλλά ο επόπτης μας το στερεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά ως οφσάιντ. Το έχουμε συνηθίσει πια, τα γκολ υπέρ μας θα μετρούν μετά το δεύτερο που πετυχαίνουμε. Καλή ευκαιρία και στο 27' μετά από κόρνερ του Χαντάι, ο Τάσσης κάνει το κοντρόλ η μπάλα στρώνετε στον Καλούδη Ε., σουτ του τελευταίου αλλά η μπάλα μετά από κόντρα καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 40' πάλι φάουλ του Χαντάι ο τερματοφύλακας χάνει την μπάλα, το ριμπάουντ ο Ρέβης αλλά το πλασέ του περνάει λίγο άουτ. Στο 42' καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με το πλασέ που επιχείρησαν από το ύψος του πέναλτι να περνάει ψηλά άουτ. 45' και επιτέλους το γκολ για την ομάδα μας, ωραία συνεργασία Δημουλή Ν. και Τάσση, μπαλιά μισό γκολ του τελευταίου στον Μίαρη Α. που σε δεύτερο χρόνο σκοράρει.
Στην επανάληψη μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα το παιχνίδι, έτσι το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τέλειωσε το πρώτο. Μόλις στο 46', φάουλ του Χαντάι από αριστερά, κεφαλιά του Καλούδη Θ. αποκρούει ο τερματοφύλακας, γύρισμα του Μίαρη Α. κεφαλιά του Μίαρη Χ. και 0-2. Στο 53' άλλη μια φάση για την ομάδα μας, ωραία προσπάθεια των Τάσση και Χαντάι, η μπάλα φτάνει στον Καλούδη Θ. αλλά το γυριστό σουτ περνάει λίγο άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα μετά από τελική πάσα του Χαντάι, ο Τάσσης πλασάρει στο τετ α τετ αλλά τη μπάλα διώχνει κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Στο 70' ωραίο σουτ από παίχτη του Ηρακλή, απομακρύνει ο Ρέβης. Επόμενη καλή στιγμή για εμάς με τον Δημουλή Α. να βρίσκεται ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και έτοιμος να κάνει το 0-3, όμως άργησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να μην κάνει καν τελική προσπάθεια και στη συνέχεια στης φάσης ο Ρέβης Τ. να σουτάρει άουτ. Αφού δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι στις φάσεις αυτές που δημιουργήσαμε, δώσαμε στον Ηρακλή το δικαίωμα να ελπίζει. Στο σημείο αυτό οι γηπεδούχοι πίεσαν με κάποια καλά στημένα και έφτασαν στο 1-2, στο 80', με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο γάμα, του Ασπιώτη. Οι γηπεδούχοι είχαν, μάλιστα, ακόμα μια τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ματς, στο 84', το γυριστό σουτ του επιθετικού τους βρήκε το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Ρέβης μπλόκαρε χλιαρό πλασέ. Τελευταία καλή στιγμή για εμάς, στο 88', απευθείας φάουλ του Καλούδη Θ. από καλό σημείο έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κρατάμε τη νίκη, την ψυχραιμία και την ωριμότητα που έδειξαν οι παίχτες μας.

Αγωνίστηκαν (Καλούδης Κ.): Ρέβης Ν., Ρέβης Κ.(Μηνάς), Καλούδης Ε., Μίαρης Χ., Ρέβης Ν., Καββαδίας, Τάσσης, Χαντάι(Ρέβης Τ.), Μίαρης Α.(Δημουλής Α.), Δημουλής Ν.(Κουρτέσης), Καλούδης Θ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου