Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

8η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.O. Βέλος Βελονάδων 2-0(Φωτορεπορτάζ)

Σπουδαίος αντίπαλος, σπουδαία νίκη!
Πολύ σημαντική νίκη εν όψη συνέχειας πέτυχε η ομάδα μας έχοντας απέναντί της ένα εκ των φαβορί για την άνοδο. Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη και στη διάθεση καταφέραμε να βγάλουμε σε αρκετά σημεία το πλάνο μας στο γήπεδο, μείναμε πιστοί στην τακτική μας και πήραμε το τρίποντο.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο θέλοντας να επιβάλουν το ρυθμό τους. Εμείς απειλήσαμε στα πρώτα λεπτά με ενέργειες του Χανταί από αριστερά σε δύο περιπτώσεις, στην πρώτη μετά από ντρίπλα και σέντρα βρήκε τον Καλούδη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ και στην δεύτερη και πάλι μετά από ντρίπλα βρήκε χώρο για σουτ αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους είχαν μια πολύ καλή στιγμή περίπου στο 15' όταν μετά από πλαγιοκόπιση και κόψιμο της μπάλας από δεξιά ο επιθετικός πλάσαρε στην κίνηση αλλά ο τερμάτοφύλακάς μας απόκρουσε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Στη συνέχεια πιέσαμε ξανά με κάποια στημένα, αλλά ο Καλούδης Θ. δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Χαντάι. Είχαμε άλλη μια καλή στιγμή με το Λαβράνο, στο 33΄ να σουτάρει από πλάγια αλλά ο κίπερ του Βέλους να διώχνει σε κόρνερ,  ενώ κάποια λεπτά νωρίτερα ο Δημουλής Α. από ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Το Βέλος έκανε ακόμα δύο τελικές προσπάθειες με σουτ έξω από την περιοχή, με το ένα να πηγαίνει άουτ και το δεύτερο να το αποκρούει ο Ρέβης.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως καλύτερα και είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία αλλά ο επιθετικός τους πλάσαρε με υπερένταση άουτ, στο 50'. Η φάση αυτή μας αφύπνισε, ισορροπήσαμε το ματς και μεταφέραμε την πίεση στα αντίπαλα καρέ. Έτσι περίπου στο 65΄ μετά από κόρνερ και απομάκρυνση των αμυντικών του Βέλους ο Χαντάι πήρε τη μπάλα και την έστειλε με τρομερό σουτ στο γάμα της εστίας λύνοντας το γόρδιο δεσμό(1-0)!  Το γκολ αυτό μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πέντε λεπτά αργότερα σκοράραμε ξανά(2-0) μετά από ωραία επίθεση και συνεργασία των Χανταί και Καλούδη, με τον τελευταίο να κόβει παράλληλα την μπάλα και τον αμυντικό των φιλοξενουμένων να τη στέλνει στο πλεχτό στην προσπάθειά του να απομακρύνει. Μετά το 2-0 το παιχνίδι έγειρε οριστικά προς το μέρος μας αφού κερδίζαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και δεν αφήναμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ανησυχητικές καταστάσεις για την άμυνα μας. 

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι πανηγυρίσαμε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. 

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Δημουλής Α. Ρέβης Ν., Μίαρης Χ., Ρέβης Τρ., Βλαχόπουλος, Μηνάς(Ρέβης Κ.), Τάσσης, Λαβράνος(Μίαρης Α.), Χαντάι(Δημουλής Ν.), Καλούδης


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου