Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

7η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου - ΑΟ Κεραυνός Δραγωτινών 2-0 (Φωτορεπορτάζ)

Παρά τη νευρικότητα, δίκαια ήρθε το τρίποντο.
Σε ένα τοπικό ντέρμπι με πολύ πάθος, δυνατές μονομαχίες, κακές καιρικές συνθήκες αλλά και πολύ νευρικότητα από μέρους μας, ήρθε το τρίποντο για την ομάδα μας, που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ξεκινήσαμε δυνατά τον αγώνα και έχοντας τον περισσότερο χρόνο την μπάλα στην κατοχή μας πιέσαμε τον αντίπαλο κυρίως με στημένες φάσεις. Στο 12 από σέντρα του Ρέβη Κ., ο Καλούδης Θρ. πήδηξε ψηλότερα απ' όλους, αλλά την κεφαλιά του σταμάτησε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου. Στο 33 μετά από προσπάθεια του Καλούδη Θρ. και γύρισμα της μπάλας από δεξιά, ο Δημουλής Ν. με ωραίο πλασέ στην κίνηση, έκανε το 1-0. Στο 43, μετά από συνδυασμό, στην αντεπίθεση, των Χαντάι και Καλούδη Θρ., ο τελευταίος έκανε το δυνατό σουτ από το πλάι, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό μετά από όμορφη εκτέλεση κόρνερ από τον Χαντάι, ο Μίαρης Χ. είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από κεφαλιά που επιχείρησε. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν ένα μακρινό φάουλ που πέρασε δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Ρέβη.

Στην επανάληψη, κλείσαμε τους χώρους και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε στη κόντρα, αλλά και με στημένες φάσεις. Στο 68 ο Χαντάι με πολύ όμορφη εκτέλεση κόρνερ, στην προσπάθεια του κεντρικού αμυντικού των φιλοξενουμένων να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 82 σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, ο Τάσσης έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο αμυντικός απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την η γραμμή. Στο 90, και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί υπέρ μας, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν, αφού ο τερματοφύλακας μας με διπλή απόκρουση κράτησε το μηδέν για την ομάδα μας. 

Αγωνίστηκαν:(Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Κ.(Λαβράνος), Κουρτέσης, Μίαρης Χ., Ρέβης Τρ., Καββαδίας, Βλαχόπουλος, Χαντάι(Μίαρης Α.), Δημουλής Ν.(Τάσσης), Δημουλής Ν.(Δημουλής Α.), Καλούδης Θρ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου