Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

1η Αγωνιστική: Κεραυνός Ποταμού - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-4

Με το δεξί!
      Στο πρώτο αγώνα της χρονιάς παραταχτήκαμε με σκοπό τους 3 βαθμούς. Ξέραμε ότι η ομάδα δεν θα είναι έτοιμη στο 100% λόγω απουσιών κυρίως αλλά και για το γεγονός πως μόλις τελείωσε η περίοδος της προετοιμασίας. Για καλή μας τύχη και ο Ποταμός ήταν σε παρόμοια φάση κάτι που εκμεταλλευτήκαμε περισσότερο εμείς.
    Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, μπήκαμε καλύτερα και ανοίξαμε το σκορ μόλις στο 2' με ωραία προσπάθεια του Μηνά Χ. και τελείωμα με πλασέ του Βλαχόπουλου. Ισοφαριστήκαμε όμως στο 14' με κοντινό πλασέ των γηπεδούχων έπειτα από αδράνεια της άμυνας. Δύο λεπτά αργότερα σκοράραμε ξανά με κεφαλιά και πάλι του Βλαχόπουλου αλλά δεν το χαρήκαμε καθώς 5' λεπτά αργότερα δεχτήκαμε ξανά γκολ με πέναλτι. Το παιχνίδι, όπως είναι φανερό, ήταν αμφίρροπο. Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά τις 2 πιο σημαντικές τις είχε ο Ποταμός που όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο μυαλωμένοι κλείσαμε τους χώρους στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να απειλήσει. Επιθετικά πιέσαμε με στημένα και με καλές επιθέσεις στην κόντρα. Σε μία από αυτές γύρω στο 63΄ ο Μηνάς Χ. έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά έκοψε την μπάλα στην περιοχή από όπου ο Χαντάι δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-3. Στη συνέχεια παίξαμε ακόμα πιο προσεκτικά δώσαμε χώρο στους γηπεδούχους και σκοράραμε(2-4) στην κόντρα με τον κορυφαίο για εμάς Μηνάς Χ.. Το υπόλοιπο του παιχνιδιού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι ήρθε η πρώτη μας νίκη.

Αγωνίστηκαν:(Καλούδης Κ)  Ρέβης Ν., Ρέβης Κ., Ρέβης Λ., Καλούδης Ε. Δημουλής Α.(Ρέβης Τρ.), Καββαδίας, Μηνάς Ν., Χαντάι, Μηνάς Χ.(Δημουλής Ν.), Βλαχόπουλος(Δημουλής Ν.), Καλούδης Θρ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου