Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

30η Αγωνιστική: ΑΟ Βασιλάτικα - ΑΠΣ Κεραύνος Αγίου Νικολάου 1-2 (Φωτογραφίες)

Νίκη για το τέλος.
Η ποδοσφαιρική σεζόν έκλεισε ακριβώς όπως άρχισε για εμάς, στο ίδιο γήπεδο, με ένα τοπικό "ντέρμπι", μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν κατά κύριο λόγο να παίξουν τη μπάλα κάτω. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια μικρή υπεροχή και απειλήσαμε με σουτ του Νικομάνη αρχικά και στη συνέχεια με σουτ του Καλούδη Θρ. από καλή θέση μέσα στην περιοχή που δεν μπόρεσε να βρει τέρμα. Το σκορ άνοιξε για εμάς ο Δημουλής Ν., περίπου στο 35'. με κοντινό πλασέ(0-1). Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πιο ψηλά με σκοπό να φτάσουν στην ισοφάριση κι εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους στην άμυνα τους. Έτσι φτάσαμε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, στο 50', όταν ο Νικομάνης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη μπαλιά αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο τετ α τετ. Ο ΑΟΒ απείλησε σε 3 περιπτώσεις αλλά ο επιθετικός του δεν κατάφερε να βρει τέρμα σε καμία από αυτές. Εμείς συνεχίζαμε να βγαίνουμε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις αλλά καταφέραμε να κάνουμε το 0-2 σε μία φάση που ξεκίνησε από στημένο στο κέντρο. Η μπάλα μεταφέρθηκε με 2 πάσες στην αδύναμη πλευρά και από εκεί ο Ρέβης Τρ.(κορυφαίος του αγώνα για εμάς) με ωραία προσπάθεια και  εξαιρετική σέντρα έδωσε μισό γκολ στον Καλούδη Θρ. που με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-2, στο 67΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν σε 1-2, στο 80', με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Στο υπόλοιπο του αγώνα, δεν άλλαξε κάτι, καθώς βγήκαμε μία-δύο φορές ωραία στην αντεπίθεση αλλά οι λάθος επιλογές δεν μας επέτρεψαν να τελειώσουμε το παιχνίδι.


Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Λέσσης, Ρέβης Κ., Καλούδης Ε., Ρέβης Ν.(Βάγιας), Ρέβης Τρ.,Βλαχόπουλος, Δημουλής Π., Δημουλής Β.(Ρέβης Λ.), Νικομάνης, Δημουλής Ν., Καλούδης Θρ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου