Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Παλιοί - Νέοι 5-4 (Φωτορεπορτάζ)

Έπεσαν κορμιά!!!
Με επιτυχία διεξήχθη για άλλη μια χρονιά, τη Δευτέρα του Πάσχα, ο καθιερωμένος αγώνας ανάμεσα στους Παλιούς και τους Νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, καθώς εκτός από τους "ποδοσφαιριστές" το παρόν έδωσαν στο γήπεδο και χωριανοί όλων των ηλικιών, οι οποίοι ήρθαν να παρακολουθήσουν το μεγάλο "ντέρμπι".

Στο αγωνιστικό μέρος, τώρα, οι βετεράνοι μπήκαν δυναμικά, αφού διψούσαν για ποδόσφαιρο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο στα "πιτς" και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους ανοίγοντας το σκορ στο 8' με το "Μπόκα"(Καλούδη Κ.) έπειτα από στημένη φάση(από ότι αποδείχτηκε οι "στημένες" φάσεις ήταν το σημείο υπεροχής τους και φέτος). Κάπου εκεί οι νέοι αφυπνίστηκαν(ήταν σαφώς επηρεασμένοι από την βραδινή τους έξοδο) και αφού εκμεταλλεύτηκαν την κούραση που έκανε φανερά τα σημάδια της στους αντιπάλους τους, ισοφάρισαν το σκορ στο 20' με το "Μαουρίτζιο"(Δημουλή Β.)  να αφήνει "τσίτσα" το "Μάνη" (Ρέβη Ν.) , ο οποίος απλά παρακολούθησε τη μπάλα να τινάζει τα δίχτυα του! Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό οι νεαροί σκόραραν ακόμα δύο τέρματα με το "Μωλο"(Χαντάι) να δίνει το προβάδισμα 1-2, στο 30', με γυριστό σουτ και το "Φιτίλη" (Δημουλής Ν.) να στέλνει ξανά τη μπάλα στο πλεχτό, στο 38΄, έπειτα από συστημένη σέντρα του "Κυρίου Γκόγκου" (Λέσσης Γ.). Έτσι το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-3 και τους Νέους σίγουρους για τη διαφαινόμενη νίκη τους. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!! 

Οι παλαίμαχοι εκμεταλλεύτηκαν την ανάπαυλα και ανασυντάχθηκαν. Επιστράτευσαν τον αναγνωρισμένης αξίας διαιτητή "Καλιμούκο" (Ρέβης Νίκος του παπά*) (φήμες λένε ότι τις Τετάρτες μεταμφιέζεται Ριτσόλι και διευθύνει αγώνες Champion League!!) αφού στο πρώτο ημίχρονο η διαιτησία "χάιδευε τα αυτιά" των πιτσιρικάδων και τους έσπρωχνε προς τη νίκη.

Οι Παλιοί μπήκαν φουριόζοι και στο δεύτερο μέρος και μείωσαν, στο 50', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του "Χρήστου του Φούρναρη"(Μηνάς Χ.), το πέναλτι κέρδισε ο "Βελής" (Δημουλής Δ.) και ισοφάρισαν σε 3-3, στο 57', με άπιαστο σουτ στο γάμα του "Αλέκου του Ατίθασου" (Δημουλής Α.). Στο σημείο αυτό το ματς πήρε φωτιά και κυριάρχησαν οι προσωπικές μονομαχίες. Οι Παλιοί όμως είχαν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους και κανείς δεν έδειχνε ικανός να τους σταματήσει! Έτσι πήραν κεφάλι στο σκορ με σκαστή κεφαλιά του "Βραχνού" (Ρέβη Χ.), στο 70', και αύξησαν το προβάδισμά τους με κοντινό πλασέ του "Προπονητή" (Καλούδη Κ.) στο 77', αφού ο "Σαλλέυ Μουντάρι" (Ρέβης Ν.) δεν μπόρεσε να τον σταματήσει. Οι Νέοι έκαναν την ύστατή τους προσπάθεια να επανέλθουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού με τη "φιτιλιά" του "Φιτίλη"(Δημουλή Ν.), έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του "Καρντόσο" (Λέσση Χ.), να μειώνει το σκορ σε 5-4, στο 85'. Στα λεπτά που ακολούθησαν οι Παλιοί έκαναν άψογη διαχείριση και πήραν μια "χαλαρή νίκη", όπως δήλωσε ο "Βραχνός" μετά το τέλος του αγώνα, επίσης προκάλεσε και σε μονό όποιο πιτσιρικά είχε ενστάσεις για την πανάξια νίκη των παλαίμαχων. 

Μετά το τέλος του αγώνα μοιράστηκαν γλυκά και χυμοί σε όλους όσους τίμησαν το έθιμο με την παρουσία τους. Νικητής για άλλη μια φορά ήταν το ποδόσφαιρο,  που αγαπάμε, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν. Άλλοι χάρηκαν, άλλοι γέλασαν, άλλοι θυμήθηκαν τα νιάτα τους και άλλοι έγιναν ξανά παιδιά!!

Ραντεβού του χρόνου!!


Για τους Παλιούς αγωνίστηκαν: Ρέβης Νίκος, Καλούδης Βαγγέλης, Δούκας Αλέξανδρος, Καλούδης Κώστας, Δημουλής Φιλήμωνας, Βάγιας Μάρκος, Μηνάς Νίκος, Καλούδης Κώστας, Μηνάς Χρήστος, Δημουλής Διονύσης, Ρέβης Χρήστος, Δημουλής Αλέξανδρος, Καλούδης Θρασύβουλος.



Για τους Νέους αγωνίστηκαν: Μαράι Φλοριάν, Ρέβης Κώστας, Ρέβης Νίκος, Καλούδης Πολυνείκης, Δημουλής Πολυχρόνης, Ρικάς Σπύρος, Δημουλής Βίκτωρας, Χαντάι Γιώργος, Δημουλής Νίκος, Λέσσης Χρύσανθος, Μηνάς Χαράλαμπος, Βλαχόπουλος Αντώνης, Δημουλής Νίκος, Καλούδης Σπύρος, Λέσσης Γιώργος. 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου