Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

21η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου - ΑΠΣ Αυγερινός Βαλανειού 2-0 (Φωτογραφίες)

Αντρίκεια νίκη στο γήπεδο.

Η ομάδα μας για ένα ακόμα παιχνίδι εμφανίστηκε πολύ δυνατή και συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό της πλάνο. Δώσαμε την κατοχή στην πολύ καλή ομάδα του Αυγερινού και εμείς με σωστές τοποθετήσεις και με καθαρό μυαλό κλείσαμε τους χώρους στο δικό μας μισό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 καλές στιγμές, που όμως δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ. Με όπλο μας τις αντεπιθέσεις ευτυχίσαμε να προηγηθούμε περίπου στο 60' με σουτ του Καλούδη Θρασύβουλου. Περίπου στο 70' καταφέραμε να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλούδη Θρασύβουλου και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στον τερματοφύλακα, ο Νικομάνης Κωνσταντίνος πήρε το  rebound και με πλασέ σκόραρε για το 2-0.
Από 'κει και πέρα δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση, ώσπου φτάσαμε στο κρίσιμο 85ο λεπτό, όπου μετά από αντιαθλητικό χτύπημα σε 15χρονο ποδοσφαιριστή μας, δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα περίπου για 30 λεπτά, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στη συνέχεια ο διαιτητής κάλεσε τους αρχηγούς και των δύο ομάδων και τους ενημέρωσε για τους ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν ώστε να ξαναρχίσει άμεσα το παιχνίδι. Η δική μας ομάδα παρευρέθηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με το διαιτητικό τρίο ενώ η ομάδα του Αυγερινού αρνήθηκε να αγωνιστεί όπως έχει καταγραφεί και στο φύλλο αγώνος του παιχνιδιού.


Η διοίκηση της ομάδας μας καταδικάζει τα γεγονότα αυτά, διότι δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτά που επιδιώκει και πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό που η ομάδα μας πρεσβεύει και προσδοκεί είναι να παίρνει αυτό που της αναλογεί, ΜΟΝΟ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Κ.(Βλαχόπουλος), Ρέβης Ν.,Καλούδης Ε., Δημουλής Α., Κυπριώτης, Βάγιας(Ρέβης Λ.), Λέσσης, Δημουλής Π.(Νικομάνης), Ρέβης Τ., Καλούδης Θ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου