Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

4η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Ηρακλής Σφακερων 2-2 (Φωτογραφίες)

"Χ"άρισε την ισοπαλία.
Στο ματς για την 4η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ηρακλή Σφακερών η ομάδα μας παρατάχθηκε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη. Απείλησε μόλις στο 5' με τον Καλούδη Θ. αλλά το σουτ του βρήκε απάντηση στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα καθώς, στην ουσία, κρινόταν στις δυνατές μονομαχίες. Γύρω στο 20' ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια του Μεσημέρη, ο οποίος βρήκε σε ανισορροπία την αμυντική μας διάταξη και κατάφερε να σκοράρει. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίχτες μας οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους, απείλησαν με σουτ του Μηνά και δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις με τον εξαιρετικό Ρέβη Κ. να σεντράρει, αρκετές φορές, πολύ επικίνδυνα από τα δεξιά, αλλά κανείς παίχτης μας δεν κατάφερνε να βρεθεί στην τροχιά της μπάλας. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 33', όταν έπειτα από στημένο ο Λέσσης σημάδεψε με γυριστό σουτ το δοκάρι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα αμυντικός απομάκρυνε πάνω στη γραμμή πλασέ του Δημουλή Α. . Μερικά λεπτά αργότερα η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο πλάσε του Δημουλή Α. και λίγο πριν την ανάπαυλα να προηγηθεί με τον Καλούδη Θ. με κεφαλιά μετά από άλλο ένα ωραίο κόρνερ του Ρέβη Κ.. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν άναρχα μπροστά και με μεγάλες μπαλιές προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Εμείς από την πλευρά μας περιμέναμε στο δικό μας μισό προσπαθώντας να βγάλουμε μια καλή κόντρα που θα μας κλείδωνε το τρίποντο. Το παιχνίδι κυλούσε όπως το σχεδιάσαμε αλλά στις τρεις πολύ καλές αντεπιθέσεις που βγήκαμε, 2 φορές ο Μηνάς και μία (η κλασσικότερη) ο Δημουλής Π., δεν πετύχαμε το γκολ που θα τελείωνε το ματς υπέρ μας. Έτσι ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε για ακόμα μία φορά, δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 86' στη δεύτερη συνολικά αδράνεια της αμυντικής μας λειτουργίας. 

Αγωνίστηκαν : Κοντζιάλης, Ρέβης Κ., Καλούδης Ε., Ρέβης Λ., Ρέβης Τ., Βλαχόπουλος Α.(Δημουλής Π.), Λέσσης, Δημουλής Ν.(Βλαχόπουλος Σ.), Μηνάς, Δημουλής Α.(Κυπριώτης), Καλούδης Θ. 

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας Καλούδης Κ. επισήμανε : " Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το γεγονός ότι οι παίχτες μου στεναχωρήθηκαν με την ισοπαλία! Κάτι που δείχνει ότι περνάει σιγά σιγά η νοοτροπία του νικητή, που είναι ο στόχος μου. Η ομάδα στηρίζεται σε πολύ νέους ποδοσφαιριστές, κυρίως ηλικίας κάτω των 20 χρόνων, έτσι υπάρχει απειρία, για αυτό και δεν τελειώσαμε το σημερινό ματς. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα παιδιά στο ίδιο μοτίβο ώστε να παίρνουμε πάντα αυτό που αξίζουμε από το γήπεδο."











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου