Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

22η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Π.Α.Ο. Κορακιάνας 1-0 (Φωτορεπορτάζ)

Χωρίς υψηλή απόδοση, εύκολα το τρίποντο.

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιζε την επιβίωσή του.


Ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά και πιέσαμε τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να σκοράρουμε σχεδόν στο 5' λεπτό όταν ο Μηνάς βγήκε σε θέση τετ α τετ και έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα. Χωρίς να πιάσουμε ιδιαίτερη απόδοση δημιουργήσαμε ακόμα 2 φάσεις με το Δημουλή Ν. να σεντράρει από δεξιά και ο Μηνάς από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει άουτ, την ίδια κατάληξη είχε και κεφαλιά του Καλούδη και πάλι μετά από σέντρα του Δημουλή Ν.







Το δεύτερο μέρος κύλησε στον ίδιο ρυθμό, δυστυχώς στο 60' σε μια άτυχη στιγμή δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα σε μια φάση που ο νεαρός παίχτης του Π.Α.Ο.Κ. τραυματίστηκε και βγήκε αλλαγή. Το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίχτες δεν μας επηρέασε και δημιουργήσαμε ακόμα μερικές φάσεις για να κλειδώσουμε το ματς. Κυριότερες από αυτές ήταν με τον Καλούδη να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή σε κόψιμο του Χαντάι και ενώ βρισκόταν μόνο ένας αμυντικός στη φάση και ακόμα μία τεράστια φάση και πάλι με τον Καλούδη όταν με προσωπική ενέργεια βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά σούταρε ξανά λίγο άουτ. Καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν τη λήξη ένα μακρινό σουτ που και με τη βοήθεια του αέρα βρήκε την εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού.





Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σταθούμε στον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή. Καταρχήν όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς όμως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και με το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, κατά γενική ομολογία, να είναι άψογο. Θεωρούμε ότι η φάση του τραυματισμού ήταν μια άτυχη και κακή στιγμή. Η μπάλα ήταν διεκδικίσημη και στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα ο ποδοσφαιριστής μας βρήκε τον αντίπαλο στο κεφάλι. Η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή καθώς το μαρκάρισμα ήταν πολύ δυνατό, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση του ποδοσφαιριστή μας να χτυπήσει τον αντίπαλο (πόσο μάλλον στο κεφάλι) αφού ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής μπήκε στη φάση από την πλάτη του δικού μας. Αυτά λίγη σημασία έχουν όμως, απλά τα αναφέρουμε προς αποφυγή οποιασδήποτε υπόνοιας ότι υπήρχε πρόθεση στο χτύπημα.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στο νεαρό ποδοσφαιριστή και όπως είπαμε και στον προπονητή του μετά το τέλος του αγώνα, θα είμαστε παρόν σε όποια δυνατή βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.)  Ρέβης Ν., Δημουλής Ν., Τάσσης, Ρέβης Ν., Μίαρης Α., Ρικάς Γαστεράτος, Μηνάς, Χαντάι, Μαράι, Καλούδης, Ρέβης Τ., Μίαρης Χ., Δημουλής Ν., Τσουκιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου