Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

15η Αγωνιστική: Π.Α.Σ Δίας Κασσιόπης - Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου 2-0 (Φωτορεπορτάζ)

Σοβαρός αντίπαλος, ατυχία και χαλαρότητα έφεραν την ήττα.
Σαφώς επηρεασμένοι από τη διακοπή και με πολλές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα μας στον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήταν διαβασμένοι, έπαιξαν κλειστά πίσω και προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις.
Παρά την αποχή μπήκαμε αρκετά καλά και δημιουργήσαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 5' αλλά το πλασέ του Χαντάι σταμάτησε σε αμυντικό πριν φτάσει στο τέρμα. Παρά τον αέρα, ο οποίος ναι μεν ήταν υπέρ μας αλλά δυσκόλευε πολύ τις εκατέρωθεν προσπάθειες, πιέσαμε κυρίως με στημένα που όμως δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε. Καλύτερη στιγμή μια κεφαλιά του Καλούδη στο 30' που πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο διαφοροποιήσαμε το σύστημά μας και φέραμε πίεση στην άμυνα του Δία.  Απειλήσαμε στο 50', μετά από συνεργασία Τάσση και Καλούδη, ο τελευταίος πασάρει στον Χαντάι που βρισκόταν σχεδόν προ κενής εστίας αλλά τελευταία στιγμή παρεμβαίνει αμυντικός. Συνεχίζαμε να είμαστε καλύτεροι, παρ' ότι η απόδοση μας δεν ήταν καλή για τα δικά μας στάνταρ και απειλούσαμε κυρίως με στημένα. Στο 60΄ περίπου ο Μίαρης Χ. χάνει διπλή ευκαιρία μετά από στημένο, πλασάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο αμυντικός διώχνει πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά σουτάρει ψηλά άουτ(στη φάση αυτή ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης). Πέντε λεπτά αργότερα σε πανομοιότυπη φάση αυτή τη φορά σουτάρει ο Χαντάι και πάλι αμυντικός απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Και αφού δεν σκοράραμε, ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Δεχτήκαμε γκολ, στο 75' από κόρνερ στη δεύτερη τελική που είχαν οι γηπεδούχοι στο ματς, μας είχε επηρεάσει και η αναγκαστική αλλαγή του κεντρικού αμυντικού μας Κουρτέση. Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα μείναμε με δέκα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά ήταν φανερό πως μας έλλειπε η ψυχραιμία. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και κέρδισαν πέναλτι σε μια ανύποπτη φάση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, στο 88'.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Ρέβης Ν., Ρέβης Ν., Μίαρης Χ., Κουρτέσης(Βλαχόπουλος), Δημουλής Α., Καββαδίας, Μηνάς Ν.(Δημουλής Ν.), Δημουλής Ν.(Τάσσης), Χαντάι, Μηνάς Χ., Καλούδης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου