Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

14η Αγωνιστική: Α.Π.Σ. Κεραυνός Αγίου Νικολάου - Α.Π.Σ. Αετός Αγίου Αθανασίου 2-0(Φωτορεπορτάζ)

Καλό ποδόσφαιρο. Έλειψαν τα γκολ.
Καλό ποδόσφαιρο με κατοχή, κυκλοφορία μπάλας και πολλές τελικές, βοήθησε και ο αντίπαλος που είχε πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψε για 90 λεπτά.
Μπήκαμε πολύ καλά από το πρώτο λεπτό και απειλήσαμε μόλις στο 3' με σουτ του Δημουλή Ν. μέσα από την περιοχή που σταμάτησε στον τερματοφύλακα(ήταν ο πολυτιμότερος για τους φιλοξενούμενους) του Αετού. Στον ίδιο ρυθμό, φτιάχναμε φάσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν είχαμε ψυχραιμία να σκοράρουμε. Ο Χαντάι δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή στο 14' και 20', το έκανε όμως περίπου στο 30' με πλασέ δοκάρι και μέσα(1-0). Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχαμε ακόμα μερικές καλές στιγμές με Μηνά Χ. και Δημουλή Ν. που όμως δεν άλλαξαν το σκορ.
Στο δεύτερο μέρος την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο Αετός με γυριστό σουτ εγώ από την περιοχή που κατέληξε λίγο άουτ. Έπειτα ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για εμάς. Δημιουργήσαμε ξανά πολλές τελικές αλλά η επιπολαιότητα μας στοίχιζε και δεν τελειώναμε το ματς(Χαμένες ευκαιρίες με Χαντάι, Μηνά Χ.). Τελικα το γκολ ήρθε(2-0) με κοντινό σουτ του Τάσση, περίπου στο 60', έπειτα από οργανωμένη επίθεση και σέντρα από αριστερά. Το ματς κυλούσε στο ίδιο μοτίβο και αφού η κεφαλιά του Μίαρη Χ. σταμάτησε στο δοκάρι και το τετ α τετ του Μηνά Χ. πάνω στον τερματοφύλακα έμεινε το 2-0 μέχρι το τέλος.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Κοτζιάλης, Ρέβης Κ.(Μίαρης Α.), Ρέβης Ν., Μίαρης Χ., Δημουλής Α., Καββαδίας(Βλαχόπουλος), Τάσσης, Δημουλής Ν.(Μηνάς Ν.), Μηνάς Χ., Χαντάι, Καλούδης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου