Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις Χριστουγέννων 2016


Το Σάββατο 24/12 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον έθιμο με τα κάλαντα. Τα παιδιά της ομάδας, με όργανα και φωνές, βγήκαμε στους δρόμους του χωριού για να ευχηθούμε στους χωριανούς. Από νωρίς το απόγευμα μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα, περάσαμε από περισσότερα από 100 σπίτια, τραγουδώντας κάλαντα και ευχές.




Ο κόσμος του χωριού, όπως κάθε χρονιά, και ειδικά φέτος που η ομάδα γιορτάζει 40 χρόνια από την ίδρυση της, βοήθησε σημαντικά την προσπάθεια που κάνουμε να ασχοληθεί η νεολαία με τον αθλητισμό και να συνεχίσει η ομάδα να στηρίζεται στο ίδιο το χωριό και όχι σε εξωτερικούς παράγοντες. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες στο νησί που αποτελείται σε πολύ μεγάλο ποσοστό από παίκτες του χωριού.
  




Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν, τα παιδιά που έτρεξαν για άλλη μια χρονιά και τους ανθρώπους του χωριού που βάζουν από το υστέρημα τους ότι μπορούν για να κρατηθεί ο Κεραυνός για 40 και πλέον χρόνια.
Σας περιμένουμε στη γιορτή που ετοιμάζουμε για την κοπή της πίτας, στα γραφεία της ομάδας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 17:00.
Καλές γιορτές!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου