Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

8η Αγωνιστική: ΑΠΣ Κεραυνός Αγίου Νικολάου - ΑΟ Συναράδων 1-1 (Φωτογραφίες + Βίντεο)

Στο ίδιο έργο θεατές. Δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 87'.



Απογοήτευση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στους παίχτες και τους φίλους της ομάδας μετά τον Κυριακάτικο αγώνα με τους Συναράδες, όχι φυσικά για την εμφάνιση η οποία ήταν σχεδόν εξαιρετική (με βάση την τακτική που ακολουθήσαμε), αλλά για το αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.
Διαβασμένοι για άλλη μια φορά, παρουσιαστήκαμε με συνοχή στο αμυντικό κομμάτι και με γρήγορες συνεργασίες στην κόντρα επίθεση προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Αρχικά απειλήσαμε με το Βλαχόπουλο Σ.,στο 10' , να πλασάρει άουτ έπειτα από στημένο. Στο 14', μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Νικομάνη να πλασάρει από τη μικρή περιοχή αλλά  να βλέπει τον αμυντικό να διώχνει πάνω στη γραμμή και τον Δημουλή να στέλνει την μπάλα άουτ στην επαναφορά! Στο 17, σουτ του Ρέβη Τ. μπλοκάρει ο αντίπαλος κίπερ. Στο 28' τεράστια ευκαιρία, μετά από ωραία σέντρα του κορυφαίου Ρέβη Τρύφωνα, ο Νικομάνης βλέπει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του λέει όχι σε κοντινή καρφωτή κεφαλιά, με φοβερή εκτίναξη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 32'(ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση σε όλο τον αγώνα για τον ΑΟΣ) με ωραία κεφαλιά του Αργυρού που υποχρέωσε τον Κοντζιάλη σε πολύ όμορφη απόκρουση. Πριν το τέλος του ημιχρόνου είχαμε ακόμα 2-3 τελικές προσπάθειες με σημαντικότερη εκείνη του Βλαχόπουλου Σ. που κατέληξε σε σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή στο οποίο είπε, για μια ακόμη φορά, όχι ο τερματοφύλακας του ΑΟΣ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα. Στο 52', πολύ καλό σλάλομ του Βλαχόπουλου Σ., o οποίος  πήρε τη μπάλα από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ του δεν ήταν ικανό να ανοίξει το σκορ. Στο 59΄, μακρινό σου του Καλούδη Θ. κοντράρει σε αντίπαλο και καταλήγει στο δοκάρι. Στο 60', μετά από κόρνερ, σουτάρει ο Βλαχόπουλος Σ. και ο αμυντικός διώχνει πάνω στη γραμμή. Επιτέλους, καταφέραμε να σκοράρουμε στο 75', με κεφαλιά του Καλούδη Θ. ύστερα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Δημουλή. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάρουμε το τρίποντο ήρθε η φάση του 87' όπου ένα, όχι και τόσο ανησυχητικό σουτ, του Μπόχαλη κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας, γράφοντας το τελικό 1-1.

Αγωνίστηκαν: (Καλούδης Κ.) Κοντζιάλης, Δημουλής, Καλούδης Ε., Ρέβης Ν., Ρέβης Λ.(Λέσσης),Κυπριώτης(Βλαχόπουλος Α.), Ρέβης Κ., Νικομάνης(Βάγιας), Βλαχόπουλος Σ.,Ρέβης Τ.,Καλούδης Θ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου