Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη προετοιμασίας






Το Σάββατο 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας η πρώτη συγκέντρωση των παικτών με τον προπονητή και το διοικητικό συμβούλιο.
Ήταν μια συγκέντρωση γνωριμίας μέσα σε ένα φιλικό κλίμα. Παρών στη συγκέντρωση ήταν το σύνολο των παικτών της περυσινής περιόδου αφού κανείς ποδοσφαιριστής δεν παραχωρήθηκε, καθώς και τα νέα αποκτήματα της ομάδας (τον Αλέξανδρο Πλασκασοβίτη από τον Κρόνο Αργυράδων, τον Σπύρο Βάγια από τα Βασιλάτικα και τον Αλέξανδρο Βλαχόπουλο από τον Ατρόμητο Στρογγυλής). Ελπιδοφόρο για το μέλλον της ομάδας είναι ότι οι νέοι παίκτες είναι λίγο πάνω από 20 χρονών και επίσης προστέθηκαν και πέντε παιδιά από το χωριό από 15 έως 18 χρονών. Αυτό δείχνει ότι συνεχίζουμε την ανανέωση της ομάδας. Υπάρχει ένα ρόστερ με γύρω στους 25 ποδοσφαιριστές και φυσικά υπάρχει και η παιδική ομάδα που απαρτίζεται κι αυτή από περίπου 25 παιδιά.
Τους παίχτες καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Δημουλής που ανέλυσε τους στόχους της νέας χρονιάς και ζήτησε από όλους υπομονή, σκληρή δουλειά και σεβασμό στον προπονητή και τους συμπαίκτες. Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής Βαγγέλης Καλούδης που εξήγησε το πλάνο της προετοιμασίας η οποία και ξεκίνησε την Δευτέρα 18 Αυγούστου.
Η Διοίκηση του Κεραυνού θέλει να ευχηθεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες του νησιού μας καλή ποδοσφαιρική σεζόν, ήρεμη και πάνω απ' όλα με υγεία.





2 σχόλια: